×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

cadiaN om kopplingen till Ninjas In Pyjamas: "Rimlig"

1
Den danska stjärnan är hemlighetsfull om sitt nästa steg i karriären.
CS-världen chockades när Heroic i början av oktober oväntat valde att bänka och transferlista sin stora stjärna Casper "cadiaN" Møller. Efter bänkningen var det flera lag som gav sig in i dragkampen om spelaren och nu har cadiaN själv uttalat sig om uppgifterna om att Ninjas in Pyjamas var en av intressenterna.

I en intervju med CS-sajten HLTV berättar cadiaN att han varit i diskussioner med flera organisationer och fått erbjudanden från tre lag som han bedömde kunde vinna titlar. I intervjun nämner cadiaN att han inte var förvånad över att kopplas samman med NIP och Team Liquid eftersom de saknat en ledartyp.

— I min mening hade jag tre erbjudanden från lag som jag kunde vinna med och några erbjudanden var mer oväntade än andra. Jag tycker att kopplingen till Liquid och NIP var rimlig med tanke på situationen de varit i med avsaknad av ledarskap, säger cadiaN.

Vilket lag cadiaN i slutändan valt att skriva på för avslöjar inte dansken, men de senaste veckorna har rykten florerat om att det är just Team Liquid som blir hans nästa destination.

— Jag kan säga att jag har varit i samtal med flera organisationer. Jag har fått några bra erbjudanden och jag är väldigt säker på nästa hem som jag är på väg till. Jag tror att de har spelarna och personalen runt laget att vinna från mer eller mindre dag ett, men också att det kommer att bli en stor uppgift att få det att hända, säger han.

— Potential är en sak som du kan prata om för evigt, men att uppfylla potentialen är en helt annan sak. Så det kommer att bli en stor uppgift, men det kommer också att bli en rolig sådan.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..