×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brasilianska stjärnan avslöjar: Därför nobbade han Team Liquid

1
Team Liquid fick ett nej från brassen.
Den brasilianska CS-stjärnan Kaike "kscerato" Cerato nobbade Team Liquid. Det avslöjar han i en stor intervju med CS-sajten HLTV.

Stjärnan som just nu spelar för Furia Esports fick frågan om hur tankarna gick kring en flytt till Liquid avslöjade han att han fått chansen att spela för laget men tackat nej.

– Ja, de bjöd in mig att spela för dem. Men just nu har jag många saker i åtanke, jag har haft många tuffa perioder det här året. Så jag tror att jag för tillfället vill stanna i Furia eftersom jag älskar mitt lag, jag älskar organisationen och jag älskar människorna bakom organisationen. Och jag tror att det bästa för mig just nu var att stanna i Furia, säger han.

Stjärnan fortsätter även med att betona att han tycker det är viktigt att spela för ett brasilianskt lag och en organisation som har samma kultur och "känsla" som han själv. Hur framtiden ser ut, till exempel gällande att spela för internationella lag vill han inte svara på och väljer istället att fokusera på nuet.

Läs den fullständiga intervjun här.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..