×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

walles hyllning efter gripande peptalket: "Hade älskat att vara i hans lag"

2
Dennis "walle" Wallenberg uppskattar danskens sätt att leda laget.
Den svenska CS-legendaren Dennis "walle" Wallenberg twittrade under fredagen en hyllning till Heroic-stjärnan Casper "cadiaN" Møller.

I sitt inlägg hyllar walle den danska in-game leaderns sätt att leda laget med sina patenterade pep-talks. walle skriver att han gärna spelat i cadiaNs lag och att framtiden i Heroic inte komma vara samma utan honom.

För cadiaN blev fredagens matcher de sista i Heroic-tröjan då det danska storlaget åkte ut ur Blast Premier Fall Finals som var hans sista tävling för laget. Var den karismatiske dansken ska spela framgent är just nu oklart men ryktena går att hans tjänster behövs i Team Liquid som nyligen gått skilda vägar med Josh "oSee" Ohm.


Artikelbild: Stefan Romare och Privat
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..