×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Transferrykte: cadiaN aktuell för Team Liquid

1
Den danska AWP- och IGL-stjärnan uppges vara nära att gå till Team Liquid.
För två veckor sedan släppte det danska superlaget Heroic den minst sagt oväntade nyheten att man bänkat sin karismatiske in-game leader Casper "cadiaN" Møller. Nu ryktas cadiaN vara på väg till det amerikanska storlaget Team Liquid.

Uppgifterna, som publicerats av bland annat nyhetssajten Dot Esports, härrör från den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov som hävdar att Liquid är cadiaNs förstaval när det kommer till sin nästa klubbadress.

Att Team Liquid skulle vara intresserade av en erfaren in-game leader är ingen högoddsare. I början av oktober bänkades Alex "Rainwaker" Petrov, vilket gör att det finns plats för ytterligare en spelare. Liquids lettiska stjärna Mareks "YEKINDAR" Gajinskis har i intervjuer berättat att han i vissa fall axlat rollen som in-game leader, något han inte hade behövt med cadiaN i laget.

Team Liquid eller Heroic har inte kommenterat uppgifterna. tidigare har OverDrive hävdat att cadiaN också varit i diskussioner med det svenska laget Ninjas in Pyjamas, en uppgift som är obekräftad.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..