×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Heroic värvar Astralis-legendaren — ersätter cadiaN

2
Peter "dupreeh" Rasmussen är klar för Heroic.
Det blir den danska Astralis-legendaren Peter "dupreeh" Rasmussen som ersätter Casper "cadiaN" Møller i Heroic. Den femfaldiga Major-mästaren presenterades som det danska lagets nyförvärv under måndagskvällen.

dupreeh, som är en av världens mest meriterade spelare från Counter-Strike: Global Offensive-eran, ansluter till Heroic efter att ha spenderat inledningen av höstsäsongen på bänken i Team Vitality. I Heroic har han skrivit ett korttidskontrakt som sträcker sig året ut.

"Jag är glad över att meddela att jag kommit överens med Heroic om att hjälpa dem i deras kommande tävlingar till slutet av året. Sedan jag bänkades i somras har jag lagt all min ansträngning i den stängda betan och tidiga stadiet av CS2, och nu har jag möjlighet att hjälpa Heroic i en tuff situation", skriver dupreeh själv om beskedet i ett inlägg på X.

Heroic chockade CS-världen för ett par veckor sedan när laget meddelade att lagets in-game leader och AWP-spelare cadiaN förpassats till bänken. I en intervju avslöjade cadiaN att bänkningen grundades i att spelaren och laget haft olika visioner om lagets framtid.

Heroic är nu:
Martin "stavn" Lund
Rene "TeSeS" Madsen
Rasmus "sjuush" Beck
Jakob "Jabbi" Nygaard
Peter "dupreeh" Rasmussen

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..