×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Ryska profilen: cadiaN kan hamna i Ninjas In Pyjamas

2
Skulle Casper "cadiaN" Møller passa i Ninjas In Pyjamas?
Under torsdagen meddelade Heroic att laget bänkar sin AWP:ande in-game leader Casper "cadiaN" Møller efter 4 år av framgångar och flertalet turneringsvinster. Spekulationer om var cadiaN skulle ta vägen började direkt då det finns många lag som skulle behöva både ledarskap och pepp.

Var dansken ska bli av nu är oklart men Team Liquid och NIP är två alternativ enligt den ryske twittraren Alexey "OverDrive" Birukov .

Något som talar för att cadiaN skulle föredra NIP är att han då har nära till till sin familj och hemlandet Danmark. Samtidigt är NIP ett lag som hade gynnats av stjärnans energi och ledarskap.

Vem i NIP som cadiaN isåfall skulle ersätta är oklart då lagets AWP-spelare headtr1ck är en av spelarna som stått för bra insatser under hösten. På sociala medier har det florerat flera rykten om NIP den senaste tiden vilket kan tala för att det kan ske förändringar i laget.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..