×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarnas skrällsuccé — slår ut världstian i Blast-kvalet

1
Den svenska supermixen slog ut storlaget Mouz ur Pelaajat Nordic Masters.
Det svenska mixlaget 416Olsk är klara för slutspel i Pelaajat Nordic Masters. Det står klart efter att laget stått för en ordentlig skräll och slagit ut världens tionde högst rankade lag MOUZ i gruppspelet.

Svenskarnas väg till slutspelet började tungt med en 14-16-förlust på Ancient mot Joel "joel" Holmlunds lag Victory Zigzag. joel dominerade i matchen och avslutade kartan med 33 kills. För 416Olsk fortsatte gruppspelet med en 16-8-vinst på Mirage mot det isländska laget Dusty innan man fick möta Mouz i den direkt avgörande gruppspelsmatchen.

Bo1-matchen mot världstian spelades på Ancient och svenskarna öppnade med att ställa upp ett starkt försvarsspel i den första halvleken. Efter att ha gått till halvtidsvila med en 10-5-ledning kunde laget sedan stänga matchen på T-sidan efter att ha vunnit pistolrundan och konverterat till fyra raka rundvinster. Det svenska stjärnskottet Arvid "avid" Åberg glänste och noterades för 25 kills på kartan.

Resultaten innebär att både 416Olsk och joel säkrat platser i Pelaajat Nordic Masters semifinaler. Slutspelet spelas på söndagen och vinnaren av turneringen kvalar till höstens upplaga av Blast Premier Showdown.

416Olsk är:
Arvid "avid" Åberg
Robin "robiin" Sjögren
Simon "twist" Eliasson
Niclas "PlesseN" Plessen
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..