×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska mixlagen klättrar på världsrankingen — ikapp Eyeballers

1
Både knasigT och 416Olsk har nu samma poäng som Eyeballers på HLTV:s världsranking.
De svenska mixlagen knasigT och 416Olsk har imponerat i flera kvalturneringar under hösten. Nu ger de fina resultaten effekt också på CS-sajten HLTV:s världsranking.

När HLTV under måndagen uppdaterade sin ranking klättrade tilldelades både knasigT och 416Olsk 11 poäng totalt. Det innebär att de båda mixfemmorna nu är uppe på samma rakingpoäng som Sveriges näst högst rankade lag Eyeballers som på sitt håll haft det betydligt tuffare under hösten.

För Sveriges högst rankade lag Ninjas in Pyjamas innebar rankinguppdateringen att laget tappar två platser på världsrankingen. Laget var tidigare rankade på plats i 10 i världen men har nu fallit ned till en tolfteplats.

I toppen av världsrankingen återfinns Team Vitality följt av ENCE Esports som klättrar förbi både G2 Esports och Heroic efter lagets andraplatser i Gamers8, IEM Cologne och ESL Challenger Katowice.

Sveriges högst rankade lag just nu:
1. Ninjas in Pyjamas
2—4. Eyeballers
2—4. Sverige knasigT
2—4. Sverige 416Olsk

Artikelbild: Kim Andersson och Jesper Zerman/Bildbyrån

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..