Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny kvalsuccé för supermixen — säkrar plats i Evnia Open-finalerna

2
Den svenska succémixen vinner ännu ett kval.
Mixlaget 416Olsk fortsätter att gå som tåget i höstens svenska kvaltävlingar. Under måndagen vann laget sitt tredje öppna kval för säsongen när man vann det näst sista öppna kvalet till Esportals nya LAN-turnering Evnia Open.

Segern kom efter vinster mot Lilmix i semifinalen och Marskalk i finalen. Det avgörande mötet mot Marskalk slutade hela 16-1 till 416Olsk som dominerade totalt på Ancient.

Kvalsegern innebär att 416Olsk är klara för LAN-finalerna i tävlingen som spelas den 23 september på plats på Inferno Online i Göteborg. Sedan tidigare har Eyeballers och The Prodigies Sweden tagit varsin plats i LAN-finalerna.

Det fjärde och sista kvalet till Evnia Open spelas på torsdag den 14 september.

Tidigare under säsongen har 416Olsk vunnit kvalturneringar till både Pelaajat Nordic Masters och Subway Suberior League. Pelaajat Nordic Masters, där vinnaren får en plats i storturneringen Blast Premier Showdown spelas i slutet av denna vecka.