×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska supermixen vinner öppet Suberior League-kval

1
Mixen besegrade knasigT i kvalfinalen.
Det svenska mixlaget 416Olsk fortsätter att imponera i kvalsammanhang. Efter att laget häromveckan kvalat till Pelajaat Nordic Masters lyckades den nykomponerade femman under söndagen vinna det andra öppna kvalet till den svenska tävlingen Subway Suberior League.

Segern kom efter att laget besegrat höstens andra framgångsrika svenska supermix knasigT i finalen. Värt att notera är att det svenska stjärnskottet Arvid "avid" Åberg, som tidigare representerat både knasigT och 416Olsk, för dagen spelade i 416Olsk.

Det första öppna kvalet till Suberior League vanns av Moltov Gaming förra veckan. Totalt ska ytterligare sex öppna kval samt ett stängt kval spelas innan tävlingens LAN-finaler i november.

416Olsk är:
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm
Arvid "avid" Åberg
Niclas "PlesseN" Plessen
Robin "robiin" Sjögren
Simon "twist" Eliasson

Artikelbild: Kim Andersson och Kalle Strömgren
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..