×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny svensk supermix kvalar till Pelaajat Nordic Masters

3
Det svenska mixlaget vann det öppna kvalet efter att ha besegrat både Eyeballers och Espionage.
Det svenska mixlaget knasigT stod för en imponerande insats när laget tidigare under säsongen vann det ett av de öppna kvalen till IEM Sydney. Nu har ytterligare en svensk mix levererat i kvalsammanhang.

Detta mixlag, som går under namnet 416Olsk, vann under fredagen nämligen det första av tre öppna kval till Blast-turneringen Pelaajat Nordic Masters. Laget gick obesegrade genom kvalet och besegrade bland annat Eyeballers och det danska laget Espionage, som just nu är rankade 39:a i världen, på vägen till kvalvinsten.

416Olsk består av en namnstark femma där flera spelare har erfarenhet från spel på högsta nivå. Laget erfarna kärna utgörs av Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm och Robin "robiin" Sjögren samt den före detta Team Finest-duon Simon "twist" Eliasson och Niclas "PlesseN" Plessen. Den sista spelaren i femman är stjärnskottet Arvid "avid" Åberg som också var en del av knasigT-mixen.

Under helgen spelas ytterligare två öppna kval till Pelaajat Nordic Masters. Huvudturneringen spelas i mitten av september och vinnaren där får en plats i höstens upplaga av Blast Premier Showdown.

416Olsk är:
Robin "robiin" Sjögren
Simon "twist" Eliasson
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm
Niclas "PlesseN" Plessen
Arvid "avid" Åberg

Artikelbild: Kim Andersson och Kalle Strömgren
Videokälla: Esportstudion/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..