×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Devilwalks vädjan: Sluta skicka hatmeddelanden

1
Den svenska stjärncoachen har fått ta emot mycket hat från besvikna fans.
Efter att Jonatan "Devilwalk" Lundbergs lag Bad News Eagles i lördags förlorat en match mot Made in Brazil i onlineturneringen CCT Online Finals överöstes den svenska stjärncoachen med kritik och hat från besvikna BNE-fans. De kraftiga reaktionerna från fansen fick Devilwalk att mana till lugn.

I ett inlägg på Twitter skriver Devilwalk att han förstår att fansen är frustrerade men att mängden hat får honom att vilja undvika sociala medier.

"Jag vet att ni är frustrerade som fans, tro mig, det är vi också... Men snälla. Mängden hatfyllda meddelanden får mig att vilja logga ut från sociala medier ett tag. Jag försöker mitt bästa och jag kommer att fortsätta med det. Ger aldrig upp", skriver Devilwalk i sitt inlägg.


BNE-spelaren Rigon "rigoN" Gashi höll med sin coach och valde att öppet stötta Devilwalk genom att återpublicera inlägget och påpeka att fansens beteende är "skamligt och en besvikelse".

Senare på söndagen fick BNE revansch och besegrade Nouns Esports i tävlingens lower bracket. Laget fortsätter sin resa i tävlingen under måndagen då laget möter Saw som tidigare slagit ut Eyeballers ur turneringen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..