×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Uppgifter: Valve gör efterlängtad matchmaking-ändring i CS2

1
En kodsnutt hintar om ett nytt matchmaking-system och CS-spelarna älskar det.
Counter-Strike 2 kan få rankade säsonger och officiella globala leaderboards. Det rapporterar CS-profilen Maksim "Gabe Follower" Poletayev efter att ha analyserat spelets kodbas.

Enligt Gabe Follower utgör förändringarna med största sannolikhet bara en liten del av alla ändringar som speltillverkaren Valve förberett för CS2. Enlig profilen lär också rankingsystemet för matchmaking göras om.

"Ser ut som att Counter-Strike-utvecklarna implementerar säsonger och world rating för Premier Competetive-läget, det här är förmodligen en liten start på en stor våg av förändringar i matchmaking, där nästa kommer att vara ranking. Mer om detta ämne snart", skriver Gabe Follower.


Efter att ha delat med sig av sina upptäckter på Twitter har flera CS-spelare uttryckt glädje över nyheterna. Matchmaking-systemet som finns i CS:GO har länge kritiserats vilket delvis lett till att spelare istället väljer att spela via tredjepartsplattformar som Faceit eller Esportal.

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..