×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

NIP-stjärnan ber om ursäkt efter kritiserad tweet: "Var ett skämt"

1
Kristian "k0nfig" Wienecke bad om ursäkt efter att ha uttryckt sin besvikelse över Ninjas In Pyjamas förlust mot Faze Clan.
Besvikelsen var stor hos Ninjas in Pyjamas-spelarna efter lagets förlust mot Faze Clan under söndagen. Efter matchen valde Kristian "k0nfig" Wienecke att uttrycka sin besvikelse över resultatet på Twitter och liknade då sina känslor med att utsättas för ett sexuellt övergrepp.

Inlägget möttes av en hel del kritik från fans som inte tyckte att liknelsen var lämplig och senare under kvällen valde k0nfig att ta bort inlägget och be om ursäkt. Enligt dansken var inlägget menat som ett skämt och inte tänkt att förolämpa någon.

"Jag är ledsen om jag sårade dina känslor. Det var inte menat som en förolämpning. Det var ett skämt. Jag vet att sexuella övergrepp inte är ett skämt och att det faktiskt händer. Sluta försöka göra det till något när det inte är det. Det var inte min poäng. Slappna av", förklarade dansken.


För Ninjas In Pyjamas väntar under måndagen en måstematch mot k0nfigs tidigare lag Astralis. Förloraren i det nordiska derbyt, som är schemalagt att spelas klockan 12:30, är utslagna ur IEM Cologne medan vinnaren fortsatt har en chans att nå turneringens slutspel.

Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..