×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Aleksib föreslår förstärkning i Natus Vincere

1
Den förre Ninjas In Pyjamas-spelaren vill se förändringar i Natus Vincere.
Natus Vinceres nya femma har inte riktigt fått den fantastiska start på säsongen som man hoppades på. Laget kvalade visserligen till Blast Premiers säsongsfinaler men missade slutspelet i IEM Katowice efter en svidande förlust mot Astralis i gruppspelet.

Efter förlusten mot Astralis var lagets nya in-game leader Aleksi "Aleksib" Virolainen besviken och menade att laget inte varit tillräckligt starka mentalt. I en intervju med ESL föreslog Aleksib att laget skulle ha nytta av en mental coach för att undvika negativitet under matcherna.

— Just nu känner jag att en mental coach skulle kunna vara bra för oss. Vi förlorar mot oss själva när vi titlar och det är inte så bra, sade Aleksib i intervjun.

— Oavsett vilket tycker jag att vi spelade bättre än tidigare. Våra individuella spelare klev fram. Justinas "jL" Lekavicius sprider en bra atmosfär men han kan inte göra det själv. Jag måste göra min del också, fortsätter han.

IEM Cologne-slutspelet spelas under helgen och inleds med kvartsfinaler på fredagskvällen. Nästa gång vi får se Natus Vincere på servern blir i ESL Pro League-gruppspelet som drar igång i slutet av augusti.

Se Aleksibs intervju:
Aleksi telling they need a mental coach after match with s1mples tilting
by u/Few-Location-9224 in GlobalOffensive

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..