×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

CS-proffset får sparken efter osmakliga skämt: "Brott mot vår moral"

1
Spelaren fick sparken efter bara tre veckor i laget.
Det tjeckiska CS-proffset Adam "NEOFRAG" Zouhars kontrakt med den brittiska organisationen Into The Breach avslutas med omedelbar verkan. Det meddelade ITB genom ett inlägg på sociala medier på torsdagseftermiddagen.

I inlägget skriver organisationen att beslutet beror på att spelaren uttryckt "kommentarer och perspektiv som inte är förenliga med våra värderingar rörande inklusivitet och jämlikhet" och att spelaren "brutit mot organisationens moral". Exakt vad NEOFRAG gjort för att sparkas från laget framgick inte av inlägget vilket fick fans att spekulera kring vad som kan ha hänt.

NEOFRAG, som anslöt till ITB för bara tre veckor sedan, valde senare på kvällen att själv att kommentera händelsen genom en serie inlägg i sociala medier. I inläggen skriver 22-åringen att han sparkats efter att ha skämtat på ett osmakligt sätt och att han ber om ursäkt för sitt agerande.

"Jag agerade omoget och jag är verkligen ledsen för det. Jag förstår att mitt beteende var fel och det kommer inte att hända igen", skriver NEOFRAG.


Artikebild: Stephanie Lindgren/Blast

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..