×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Mästare: G2 Esports vinner historisk IEM Cologne-titel

1
Superlaget vinner sin andra stora IEM-titel för året.
G2 Esports vinner årets historiska upplaga av IEM Cologne. Det står klart efter att laget besegrat ENCE Esports i turneringens bo5-final under söndagen.


Laget vann finalen med 3-1 i kartor efter att ha kopplat ett ordentligt grepp om matchen omedelbart genom att vinna Nuke (16-4) och Mirage (16-10) på ett övertygande sätt. Ence reducerade efter att ha spelat hem Anubis (16-13) men G2 kunde till slut stänga matchen genom ännu en bekväm kartseger på Ancient (16-9).

G2:s superduo Nikola "NiKo" Kovač och Ilya "m0NESY" Osipov var finalens dödligaste spelare med 91 respektive 92 kills över de fyra kartorna. Den förstnämnda utsågs senare till turneringens bästa spelare av både CS-sajten HLTV och turneringsarrangören ESL.

För turneringsvinsten får G2 Esports 400 000 dollar (~4,2 miljoner kronor) i prispengar och kan dessutom stoltsera med att titulera sig de sista IEM Cologne-mästarna i Counter-Strike: Global Offensive. Tidigare i år vann laget också den sista CS:GO-upplagen av IEM Katowice.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..