×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Ence och G2 till final i IEM Cologne

1
Finalisterna i säsongens första stora turnering är klara.
Det blir ENCE Esports och G2 Esports som får möta varandra i finalen av IEM Cologne. Det står klart efter att de båda vunnit sina respektive semfinaler mot Team Vitality och Astralis under lördagen.


Ence var först ut på lördagen och besegrade Vitality med 2-1 i kartor. Lagen turades om att vinna varandras kartval med 16-14 innan Ence kunde säkra finalplatsen genom att vinna Vertigo med 16-7.


Mötet mellan G2 och Astralis blev en mer ensidig historia som slutade 2-0 till G2 efter två raka kartvinster på Ancient (16-12) och Inferno (16-9). G2:s kusin-duo Nemanja "huNter" Kovač och Nikola "NiKo" Kovač toppade scoreboarden för laget i serien med 46 respektive 43 kills vardera.

Finalen mellan G2 och Ence är schemalagd att starta klockan 16:00 på söndagen och spelas i bo5-format.

Artikelbild:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..