×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

G2-coachen avslöjar: Övervägde ändringar i femman

1
G2 Esports hade kunnat se annorlunda ut efter sommaruppehållet.
Under sommaren valde flera stora CS-lag att göra ändringar i sina femmor. En av organisationerna som valde att inte göra någon ändring alls är G2 Esports som ställer upp med samma femma som under vårsäsongen.

Nu avslöjar G2:s general manager Petar "peca" Marković att laget övervägde att göra ändringar men landade i att ge femman en chans till.

— Vi övervägde förändringar i femman men efter att ha diskuterat frågan med varje enskild individ i laget som vi potentiellt ville ersätta beslutade vi att ge dem ytterligare en chans för att de förtjänade det, berättar peca.

— De har bevisat för sig själva, för oss och för världen vad de är kapabla att göra och vi behövde det där klicket för att börja göra bra ifrån oss igen.

G2 öppnade säsongen med en mindre stark insats i Blast Premier Fall-gruppspelet där laget inte lyckades säkra avancemang till tävlingens säsongsfinaler senare i höst. I IEM Cologne har det gått bättre och laget spelar ikväll semifinal mot Astralis.

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..