×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Faze-profilens hyllning till RobbaN: "Omöjlig att ersätta"

3
Den svenska coachen lovordas av Faze Clans förra analytiker.
Robert "RobbaN" Dahlström chockade många när han för ett par veckor sedan meddelade att han avslutar sin karriär som CS-coach. Nu hyllas svensken av Faze Clans tidigare anayltiker Viacheslav "innersh1ne" Britvin, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

I ett resonemang om Faze Clans status just nu ska innersh1ne ha uttryckt att det är en stor utmaning att ersätta RobbaN och att svensken passade perfekt in i lagets atmosfär.

— När det kommer till atmosfär, förståelse för laget och moral passade Robert perfekt in i den här femman. Han hade en jättebra synergi med Finn "karrigan" Andersen, säger innersh1ne.

— RobbaN är omöjlig att ersätta i Faze Clan, så är det bara. Och du kan se redan nu hur det påverkar laget och det kommer att påverka ännu mer framöver. Jag hoppas att laget inte kommer att tappa för mycket.

För tillfället coachas Faze Clan av den polska legendaren Filip "NEO" Kubski. Laget öppnade säsongen starkt i Blast Premier Fall-gruppspelet men missade slutspelet i IEM Cologne efter gruppspelsförluster mot G2 Esports och Natus Vincere.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..