×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Bra start för nawwk i CCT Online Finals — Eyeballers till lower bracket

1
Tim "nawwk" Jonasson öppnade onlinesäsongen med en vinst i CCT Online Finals.
I veckan spelades de första matcherna i onlineturneringen CCT Online Finals. Från svenskt spelarhåll har Eyeballers och Tim "nawwk" Jonassons Apeks blivit inbjudna till tävlingen som har 200 000 dollar (~2,1 miljoner kronor) i prispotten.

För Eyeballers blev det inte någon succé i öppningsmatchen. Under torsdagen förlorade svenskarna mot det ryska laget Aurora med 0-2 i kartor efter förluster på Inferno (4-16) och Ancient (11-16). Förlusten innebär att Eyeballers petas ned i tävlingens lower bracket och därmed får längsta och tuffast möjliga väg mot en topplacering.

Desto bättre gick det för nawwk och Apeks. Laget tog en övertygande 2-0-seger mot amerikanska Nouns Esports efter två raka 16-5-segrar på Anubis och Mirage.

Den svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg och hans Bad News Eagles deltar också i tävlingen. För BNE blev det vinst i lagets öppningsmatch mot Sinners Esports med 2-0.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..