×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers startar säsongen med vinst — vidare till åttondelsfinal i Thunderpick

1
En perfekt start för Eyeballers.
Counter-Strike är tillbaka på riktigt. Nu är både den absolut högsta nivån igång men även den lite under. Nu har vi fått se Eyeballers göra säsongspremiär. Detta i Thunderpick World Championship Europe Series 1. Turneringen fungerar som ett kval till Thunderpick World Championship som har hela 500 000 dollar i prispotten.

Eyeballers startade kvalet mot det polska laget ThunderFlash och det blev en fin start. Matchen började på polackernas kartval Ancient. Trots detta så var Eyeballers det starkare laget och vann kartan med 16-10. Efter detta gick matchen över till Inferno. Detta var en betydligt jämnare batalj som svenskarna tillslut vann med 16-14.

I och med detta är Eyeballers vidare till åttondelsfinal av kvalet. Det krävs nu tre vinster för en plats i huvudturneringen. Nästa match blir mot Eternal Fire. När den spelas är dock inte bestämt ännu.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..