×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

isak utslagen ur IEM Cologne — här är alla slutspelslagen

1
Nu är det färdigspelat för samtliga svenskar i IEM Cologne.
Det blir inga svenskarna i IEM Cologne-slutspelet i år. Under tisdagskvällen tog tävlingen slut för det sista svenska hoppet Isak "isak" Fahlén då hans Gamerlegion slagits ut av Cloud9.


Matchen mellan GL och C9 blev en riktig rysare som slutade 2-1 till Cloud9. Gamerlegion inledde matchen med att vinna Inferno med 16-11, därefter kvitterade Cloud9 på Ancient för att slutligen säkra segern med siffrorna 19-17 på Mirage. Trots förlusten stod isak för en stabil insats i matchen och var den Gamerlegion-spelare som noterades för flest kills i matchen.

För Cloud9 innebar segern att laget säkrade den tredje och sista slutspelsplatsen från grupp A. Sedan tidigare hade ENCE Esports och Heroic säkrat avancemang från gruppen.

I grupp B, som på förhand benämnts som "dödens grupp" på grund av den tuffa lottningen, lyckades varken Faze Clan eller Natus Vincere säkra en slutspelsplats. Istället blir det Astralis som får göra G2 Esports och Team Vitality sällskap till slutspelet från gruppen.

Nu väntar ett par dagars vila innan slutspelet drar igång med kvartsfinaler på fredag. I den första kvartsfinalen ställs Team Vitality mot Cloud9 medan Heroic och Astralis gör upp i ett danskt derby i den andra kvartsfinalen. Eftersom Ence och G2 vann sina grupper är de direktseedade till semifinal.


Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..