×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: Sangal värvar svenska 18-åringen

1
Simon "Yxngstxr" Bojie är klar för Sangal Esports.
Den svenska 18-åringen Simon "yxngstxr" Boije får fortsätta i Sangal Esports. Under onsdagskvällen meddelade laget att man värvat den svenska talangen från den norska organisationen Metizport.

Beskedet kommer bara knappt en vecka efter att Yxngstxr presenterats som tillfällig inhoppare i laget. Under veckan som gått har svensken spelat två matcher för Sangal och toppade bland annat scoreboarden när laget besegrade det svenska topplaget Eyeballers i CCT CE-gruppspelet.

— Jag är extremt glad över att gå med i Sangal och jag kommer att göra allt i min kraft för att utvecklas både som spelare och med laget. Jag tvivlar inte på att vi kommer att nå nya höjder om vi jobbar hårt och alla anstränger sig, säger Yxngstxr i en kommentar till Sangals hemsida.

I Sangal har Yxngstxr sällskap av ytterligare en svensk spelare i form av Linus "LNZ" Holtäng som anslöt till laget inför höstsäsongen.

Sangal ställer nu upp med följande femma:
Max "PANIX" Hangebruch
Can "kyuubii" Kamber
Caner "Soulfly" Kesici
Linus "LNZ" Holtäng
Simon "yxngstxr" Boije

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..