×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

hampus hyllning till lagkamraten: "Superskillad"

1
Den svenska stjärnan tror att Ninjas In Pyjamas-stjärnskottet kommer att utvecklas till att bli en av världens bästa spelare.
När svensklaget Ninjas in Pyjamas i fredags vann mot Imperial Esports spelade lagets ukrainska AWP-stjärna Daniil "headtr1ck" Valitov en huvudroll genom att vinna en matchavgörande 1v2-clutch på den avgörande kartan. I en intervju med den amerikanska nyhetssajten Dust2.us valde NIP-kaptenen Hampus "hampus" Poser att hylla headtr1ck som en av världens största talanger.

I intervjun säger hampus att samarbetet med headtr1ck fungerar bra och att han tror att headtr1ck kommer att utvecklas till att bli en av världens främsta spelare.

– Han är superskillad och vi tror alla på honom. Som ni ser kan han göra dessa clutches nästan varje match. Han står för en highlight i nästan varje match, så jag är bara glad över att ha honom, säger hampus.

– Han är 18 eller 19 år gammal, det här är hans andra lag, han har spelat tier 1 i inte ens ett år. Om två-tre år kommer han att vara där uppe bland de tio bästa spelarna i världen.

Förutom att hylla headtr1ck säger hampus också att hans egen form inte är hundra procent än – något som förstås kan båda gott inför framtiden för NIP.

– Jag är inte ens i närheten av hur bra jag kan vara. Vi hade bara fyra träningar innan Blast, sedan gick vi in i Blast och kom hit så vi har inte haft mycket tid att spela. Vi har spelat många matcher men jag känner fortfarande att jag är lite rostig. På Overpass chokeade jag i några dueller som jag vet att jag normalt inte skulle chokea, säger hampus.

NIP:s nästa match i IEM Cologne är klockan 12:30 på måndagen då svenskarna möter Astralis i ett nordiskt ångestderby där förloraren får packa väskorna och åka hem.

Artikelbild: Kim Andersson och Luc Bouchon/ESL

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..