×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Nu startar IEM Dallas – här är allt du behöver veta

2
En av säsongens sista stora turneringar startar idag.
Idag startar Intel Extreme Masters Dallas. Turneringen som har en prispott på 250 000 dollar spelas över hela veckan. Då turneringen spelas i USA så blir det rätt så sena tider för oss svenskar.

På tal om svenskar så finns det ett par som deltar i turneringen. Bland dessa hittar vi våra svenska supercoachen Richard "Xizt" Landström och Robert "RobbaN" Dahlström samt en svensk spelare i Fnatic. Men det är inte Freddy "KRiMZ" Johansson utan Patrik "f0rest" Lindberg som hoppar in i laget.

Turneringsformat

De åtta lagen är indelade i två grupper. Grupperna spelas i ett GSL format där de tre bästa lagen från varje grupp går vidare till slutspel. De två lagen som vinner sina grupper går direkt till semifinal medan de som placerar sig på andra- och tredjeplats går till kvartsfinal.

Öppningsmatcherna i gruppspelet spelas i bäst-av-en karta medan alla de resterande matcherna i turneringen spelas i bäst-av-tre kartor. Slutspelet spelas i ett klassiskt format där alla matcher är BO3.

Schema och resultat

Öppningsomgångar:


Schemat uppdateras löpande

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..