×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: f0rest gör tävlingscomeback i Fnatic — ersätter KRIMZ i IEM Dallas

5
Den svenska CS-legendaren hoppar in för att ersätta Freddy "KRIMZ" Johansson i nästa veckas miljonturnering.
Patrik "f0rest" Lindberg gör en tillfällig tävlingscomeback i Fnatic. Den svenska CS-legendaren hoppar in för att ersätta landsmannen Freddy "KRiMZ" Johansson under nästa veckas miljonturnering IEM Dallas.

Beskedet meddelades genom ett inlägg på Twitter där Fnatic skriver att KRIMZ missar tävlingen på grund av personliga skäl och den senaste tidens intensiva spelschema. Organisationen skriver vidare att han kommer att komma tillbaka till Fnatics femma inom kort.

"Jag hoppar in på servern en gång till, stora skor att fylla men jag ska göra mitt bästa för att ersätta min skäggiga broder KRIMZ. Laget har varit väldigt välkomnande och jag är taggad på att spela IEM Dallas med Fnatic", skriver f0rest själv om beskedet i ett inlägg på Twitter.


Senast f0rest spelade en tävlingsmatch på LAN var i oktober förra året då 34-åringen hoppade in i ex-Team Finest i slutspelet av Svenska Cupen. Förra året hoppade f0rest också in i Fnatic under Pinnacle Cup Championship som spelades i Lund i början av juni och tidigare i år var han registrerad i Fnatics spelartrupp inför ESL Pro League.

f0rest har varit kontraktslös sedan Dignitas valde att lägga ned sin CS-verksamhet och släppa alla sina spelare. Svensken har sedan dess haft en framgångsrik karriär som Twitch-streamer men samtidigt också varit öppen med att hans förhoppning är att få chansen att spela på högsta nivå igen.

IEM Dallas börjar på måndag den 29 maj och Fnatic möter Mouz i sin första gruppspelsmatch klockan 19:15 på kvällen.

Artikelbild: Kim Andersson och Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..