×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Vinst för NIP i första CCT Finals-matchen — städade av brassarna

1
Det blev en bekväm seger för Ninjas In Pyjamas i lagets första match i CCT Online Finals.
De stora förhandsfavoriterna Ninjas in Pyjamas höll för favoritskapet i tisdagens öppningsmatch i CCT Online Finals. Svensklaget städade av det brasilianska laget Meta Gaming med 2-0 i kartor efter två raka kartvinster på Mirage (16-10) och Inferno (16-4).

NIP-svensken Ludvig "Brollan" Brolin var den som levererade flest kills på servern sett över de två kartorna. 20-åringen noterades för sammanlagt 41 kills och avslutade matchen med en HLTV-rating på 1,48.

Segern innebär att NIP är klara för upper bracket-kvartsfinal i tävlingen. Där får laget möta vinnaren i matchen mellan Major-trean Into The Breach och Aurora som möter varandra på onsdagskvällen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..