×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Vinst för NIP i första CCT Finals-matchen — städade av brassarna

1
Det blev en bekväm seger för Ninjas In Pyjamas i lagets första match i CCT Online Finals.
De stora förhandsfavoriterna Ninjas in Pyjamas höll för favoritskapet i tisdagens öppningsmatch i CCT Online Finals. Svensklaget städade av det brasilianska laget Meta Gaming med 2-0 i kartor efter två raka kartvinster på Mirage (16-10) och Inferno (16-4).

NIP-svensken Ludvig "Brollan" Brolin var den som levererade flest kills på servern sett över de två kartorna. 20-åringen noterades för sammanlagt 41 kills och avslutade matchen med en HLTV-rating på 1,48.

Segern innebär att NIP är klara för upper bracket-kvartsfinal i tävlingen. Där får laget möta vinnaren i matchen mellan Major-trean Into The Breach och Aurora som möter varandra på onsdagskvällen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..