×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter Major-succén — isak och nawwk når topplacering på världsrankingen

3
Både Isak "isak" Fahlén och Tim "nawwk" Jonassons lag tar rejäla kliv på HLTV:s världsranking.
I CS-sajten HLTV:s senaste uppdatering av sin världsranking tar både Gamerlegion och Apeks rejäla kliv uppåt. Succésvensken Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion slutade tvåa i Majorn vilket förstås bidrar till att laget nu är rankade sjua i världen.

Tim "nawwk" Jonassons Apeks stod också för fantastiska resultat i Majorn och slutade till slut på en delad tredjeplats i turneringen. Tack vare detta är Apeks nu rankade nia i världen.

Svensklaget Ninjas in Pyjamas nådde sin högsta placering under Majorn då laget var rankade tia i världen men faller i veckans uppdatering till palts 13 på rankingen. Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic tar plats 14 på världsrankingen efter att precis missat slutspelet och slutat på en delad niondeplats i Majorn.

Världens högst rankade CS-lag just nu är:
1. Team Vitality
2. Heroic
3. Faze Clan
4. Natus Vincere
5. Cloud9
6. G2 Esports
7. Gamerlegion
8. Team Liquid
9. Apeks
10. Monte

Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..