×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Efter Major-succén — isak och nawwk når topplacering på världsrankingen

3
Både Isak "isak" Fahlén och Tim "nawwk" Jonassons lag tar rejäla kliv på HLTV:s världsranking.
I CS-sajten HLTV:s senaste uppdatering av sin världsranking tar både Gamerlegion och Apeks rejäla kliv uppåt. Succésvensken Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion slutade tvåa i Majorn vilket förstås bidrar till att laget nu är rankade sjua i världen.

Tim "nawwk" Jonassons Apeks stod också för fantastiska resultat i Majorn och slutade till slut på en delad tredjeplats i turneringen. Tack vare detta är Apeks nu rankade nia i världen.

Svensklaget Ninjas in Pyjamas nådde sin högsta placering under Majorn då laget var rankade tia i världen men faller i veckans uppdatering till palts 13 på rankingen. Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic tar plats 14 på världsrankingen efter att precis missat slutspelet och slutat på en delad niondeplats i Majorn.

Världens högst rankade CS-lag just nu är:
1. Team Vitality
2. Heroic
3. Faze Clan
4. Natus Vincere
5. Cloud9
6. G2 Esports
7. Gamerlegion
8. Team Liquid
9. Apeks
10. Monte

Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..