×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GeT_RiGhTs syrliga svar hyllas: "Vill inte ha dig här"

1
Den svenska legendaren gav den kontroversiella CS-profilen svar på tal.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Under torsdagen ifrågasatte den makedonska CS-veteranen Nikola "Lobanjica" Mijomanović publikmängden i arenan inför Majorn i Paris första slutspelsmatch på Twitter. Då satte den svenska Ninjas in Pyjamas-legendaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund honom på plats med ett syrligt svar.

I svaret, som i skrivande stund fått över 2000 likes på plattformen, uppmanar svensken Lobanjica att lämna arenan om det inte passar.

"Stick. Vi vill inte ha dig här", löd GeT_RiGhTs korta men kärnfulla svar på inlägget.


I flera andra svar påpekar användare att bilden som Lobanjica delat inte var korrekt då arenan i princip var fullsatt när själva eventet satte igång. Faze Clan-spelaren Russel "Twistzz" Van Dulken, som spelade i den första slutspelsmatchen, påpekade även han att bilden inte var korrekt.

"Missvisande bild. Arenan var fylld och högljudd", skriver Twistzz.


Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..