×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Faceit-spelarna förvirrade efter oklart Twitter-inlägg

1
Plattformen hintade om en uppdatering. Sedan hände ingenting.
Counter-Strike-spelare som använder spelplattformen Faceit har blivit något förvirrade av plattformens kommunikation på Twitter. I ett inlägg som publicerades på tisdag eftermiddag hintade Faceit att en uppdatering skulle släppas "imorgon" men tre dagar efter inlägget har ännu ingen uppdatering annonserats.

I en mängd svar och kommentarer på inlägget efterfrågar nu spelarna information om uppdateringen. Av Faceits kommunikation att antyda ser den ut att handla om någon form av anti smurf-åtgärd men sedan det ursprungliga inlägget postades har det rått total tystnad från Faceits konto.

Baserat på annonser som Faceit publicerat på bland annat CS-sajten HLTV verkar det som att uppdateringen har att göra med någon form av verifikationsmöjlighet för proffsspelare, men exakt vad uppdateringen innebär är inte helt klart då det alltså saknas någon förklaring från Faceit.


Artikelbild: Pressbild/Faceit

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..