×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Kontroversiella ESEA-spelaren bannad — kickas direkt från laget

1
Spelaren ska ha både lånat skins som han inte betalat tillbaka och sedan delat på ett konto.
Andrew "Vulcan" Dominguez har blivit bannad från ESEA på grund av account sharing. Spelaren som var en del av laget Lycus Empire har tidigare varit i hetluften efter att han blivit anklagad för att låna skins som han sen inte lämnat tillbaka.

Enligt Dust2.us ska spelaren vara skyldig personer skins för 4 650 dollar, motsvarande ungefär 48 000 kronor. De ska också hört av sig till personer som han enligt uppgifter ska vara skyldig pengar till, de menar att han inte gjort något för att betala några pengar.

Bannen för account sharing är bara en månad lång. Det är dock inte det som är den största påverkan. Hans lag, Lycus Empire, hade vunnit tre raka matcher i ESEA Advanced och inte förlorat någon. Detta vänds nu så att laget istället får tre förluster.

Organisationen berättade för Dust2.us att de hade fått veta att han blivit bannad och höll på att kika på saken. De skulle dock inte ha vetat om de påstådda skindebaklet. De menade först att de skulle ge spelaren stöd men kort efter att Dust2.us publicerat sin nyhet så meddelade organisationen att de valt att släppa spelare.

Lycus Empire är nu:

Maxwell "xam" Power
Ethan "Ethex" Eihardt
Kevin "Magic" Simpson
Illya "supa" Filanchuk

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..