×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Extremt sällsynt AK-skin och Karambit sålt i monsteraffär

1
Miljonaffären är den en av de största dokumenterade skin-affärerna någonsin.
Ett av världens dyraste vapenskin i CS:GO — en AK-47 Case Hardened Blue Gem med fyra Titan Holos från Katowice 2014 — har sålts i en affär värd över 500 000 dollar (~5,1 miljoner kronor). Det uppger den kända danska skintradern zipeL i ett inlägg på Twitter.

I inlägget skriver zipeL att han hjälpt till i försäljningen av AK-47-skinet som såldes i ett paket tillsammans med en Karambit Case Hardened Blue Gem. Enligt zipeL värderades AK-47:an till omkring 400 000 dollar (~4,1 miljoner kronor) och kniven till 100 000 dollar (~1 miljon kronor).


Att AK-47-skinet är så värdefullt beror på flera faktorer. Till att börja med har skinet nummer 661 som pattern number, vilket av entusiaster anses vara det bästa för skinet. Av alla AK-47 Case Hardened som existerar har detta också en StatTrak och är Minimal Wear — vilket är det mest välbevarade exemplaret som är känt.

Utöver skinets unika pattern number, StatTrak och fina skin wear har vapnet också fyra stycken extremt värdefulla stickers applicerade. Bara en Katowice Titan Holo-sticker kan säljas för omkring 60 000 dollar (~620 000 kronor).

Den dyraste skin-affären någonsin ska ha ägt rum år 2021 då en AWP Dragon Lore (Souvenir FN) uppges ha sålts tillsammans med en AK-47 Case Hardened för 780 000 dollar (~8 miljoner kronor).

Artikelbild: Skärmbild/Valve

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..