×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Laget vägrade skaka hand: "Hur kan du skaka hand med personer som stödjer kriget"

1
Efter att laget säkrat en plats i Majorn så vägrade de skaka hand.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Efter att den ukrainska organisationen Monte säkrat en plats i Blast.tv Paris Major så fick man inte se lagen ska hand med det ryska laget Forze. Lagets coach Sergey "LMBT" Bezhanov förklarade varför i en intervju med HLTV:.

Det är väldigt lätt. De har en sponsor, Lukoil, ett av de största oljeföretagen i Ryssland. De betalar skatt, de betalar för ryska pansarvagnar som skjuter på ukrainsk mark. De tankar ryska planen som skickar in missiler i våra städer. Medan vi spelade denna matchen så var hela Ukraina i skydd från flyganfall. Hela kartan var röd. Så hur kan du skaka hand med folk som stödjer kriget?

Den ukrainska coachen fortsatte med att säga att det finns folk som kan bli respekterade för sin ställningstagande. Han nämner där Dmitry "hooch" Bogdanov som just nu är coach för 1WIN. Det var åtminstone fyra personer som vägrade skaka hand, alla ukrainare.

Artikelbild: Blast
Videokälla: Eden Esports

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..