×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve inför hårdare stickers-regler innan Majorn

1
Speltillverkaren uppges förbjuda vissa saker som tidigare varit tillåtna.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
En viktig del av Major-upplevelsen är de unika Major-klistermärken som spelare kan köpa i spelet. Under åren med Major-stickers har flera kreativa klistermärken skapats och älskats av spelare och fans världen över.

Nu verkar det dock som att speltillverkaren Valve sätter en gräns för hur kreativa stickers-skaparna får vara. I ett mejl som Valve skickat till lagen som kvalificerat för Majorn skriver Valve att "logotypen som laget skickar in ska vara samma som används publikt och i HUD:en i tävlingar som laget deltar".

Enligt Complexity Gamings general manager Graham Pitt, som delat mejlet från Valve på Twitter, har speltillverkaren redan nekat vissa förslag på klistermärken för att de varit för komplicerade.

"Väldigt nyfiken på att se alla kommande klistermärken för Paris-Majorn. Valve har börjat slå ner på lagens logotyper och spelarsignaturer, avvisa eller modifiera vissa spelarbidrag på grund av att de är för komplicerade. Det ska bli intressant att se vad som klarar sig igenom", skriver Pitt i sitt Twitter-inlägg.

Tidigare har lag som Team Liquid, Made in Brazil och G2 Esports modifierat sin logotyp med olika flaggor, något som nyhetssajten Dust2.us påpekar troligtvis inte längre skulle vara tillåtet.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/Blast
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..