×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

s1mple attackerar rivalerna: "Agerade som rövhål"

1
Världens bästa CS-spelare toksågade rivalerna efter Major-kvalet.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
En av snackisarna under den gångna veckan har varit Virtus.pros kontroversiella beslut att byta ut Aleksandr "KaiR0N" Anashkin mot David "n0rb3r7" Danielyan mitt under kvalet till Majorn i Paris. Bytet gav inte önskad effekt och de regerande Major-mästarna slogs ut ur kvalturneringen utan chans att försvara sin titel.

Nu väljer världens bästa CS-spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev att uttala sig i frågan. I ett inlägg på Telegram kritiserar s1mple sina rivaler för beslutet.

— Jag tycker att de agerade som rövhål. Att byta en spelare före en avgörande match i ett Major-kval, hämta in en avbytare, köpa flygbiljetter till honom och ändå fucka upp, säger s1mple.

— Först hittade de på ursäkter om visum och sedan sade de att han var nervös. Jag pratade med honom igår i rökområdet och frågade honom om han var nervös eller så. Han svarade "nej, laget fattade beslutet, vad kan jag göra?" och jag tänkte "vilket bra lag du har".

Ända sedan Rysslands invasion av Ukraina har det varit spänningar mellan det ryskägda Virtus.Pro och s1mples ukrainska organisation Natus Vincere. s1mple har tidigare inte gjort några uttalanden om VP men kallar i sina uttalanden laget för Outsiders och jämför dem med satan.

— Om man signar ett kontrakt med Outsiders ska man göra det i max ett år. Annars kan den här organisationen, om du ens kan kalla den det, att äta dig. Deras attityd mot spelare är oacceptabel. Hur kan du skriva ett avtal med Satan? säger han.

Natus Vincere förlorade inte en enda karta under sin kvalresa och säkrade tillsammans med Fnatic en topplacering i kvalet. Laget är tack vare de fina kvalresultaten seedade direkt till Legends Stage, Majorns andra gruppspelsfas.

Artikelbild: Michal Konkol/Blast
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..