×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska talangerna avbytare för NIP och Fnatic i Major-kvalet

2
Två svenska talanger har registrerats som avbytare för de klassiska svensklagen.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
Under tisdagen släppte turneringsarrangören Blast en lista på de laguppställningar som alla deltagande lag i LAN-kvalet till Majorn i Paris lämnat in. Bland de aktiva femmorna bjöds det inte på några större överraskningar, men desto mer spännande läsning var det att se vilka spelare som listats som lagens avbytare.

Bland avbytarna återfinns två stycken svenska spelare i form av talangerna Max "maxster" Jansson och Peppe "Peppzor" Borak. Att maxster listats som avbytare för NIP kom inte som någon större överraskning då 18-åringen tidigare agerat avbytare åt laget i stora turneringar.

Desto mer överraskande var det kanske att Eyeballers-spelaren Peppzor listats som avbytare för sitt tidigare lag Fnatic. Peppzor lämnade Fnatic inför 2023 efter att ha gått fram och tillbaka mellan lagets huvudlag och akademilaget sedan våren 2021.

Utöver Peppzor och maxster är det inga svenska spelare som tar plats på avbytarbänken i något av de deltagande lagen. Värt att notera här är att den svenska legendaren Olof "olofmeister" Kajbjer, som tidigare varit uppskriven som avbytare för Faze Clan, inte står uppskriven denna gång.

Alla avbytare i det europeiska Major-kvalet
Ali "hAdji" Haïnouss (Falcons Esports)
Peppe "Peppzor" Borak (Fnatic)
Nemanja "nexa" Isaković (OG)
David "n0rb3r7" Danielyan (Virtus.pro)
Alexander "Altekz" Givskov (Astralis)
RysslandAlexandr "Wh1te" Sokolov (Aurora)
Michał "MICHU" Müller (Monte)
Max "maxster" Jansson (Ninjas in Pyjamas)

Artikelbild: Kim Andersson och Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..