×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest och GeT_RiGhT avslöjar — provspelade CS2 i hemlighet

1
De svenska legendarerna flögs i hemlighet till USA för att provspela Counter-Strike 2.
När speltillverkaren Valve under onsdagen släppte betan till Counter-Strike 2 var det ett fåtal utvalda personer som redan hade fått provspela spelet. Efter att betan släppts trädde bland annat de svenska CS-legendarerna Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Patrik "f0rest" Lindberg fram och berättade att de fått testa spelet.

"Ja, ni hade era misstankar och jag reste tillsammans med några fantastiska människor för att testspela. Men mitt pokeransikte var för strakt. Det här kommer att bli vackert", skrev f0rest i ett inlägg på Twitter efter att betan släppts.

"Jag var så glad över att få testa spelet med många coola människor och det har varit svårt att hålla tyst ett tag.. Men jävlar, det var värt det", skrev GeT_RiGhT om upplevelsen.

Förutom de svenska legendarerna ska också andra CS-profiler som Chad "SPUNJ" Burchill, Alex "Machine" Richardson, Hugo "Hugo" Byron och Harry "JustHarry" Russell ha fått flyga till Washington för att testa CS2 på förhand.


Artikelbild: Kim Andersson och Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..