×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Förra CS-proffset: "Om Counter-Strike 2 kommer gör jag comeback"

2
Den före detta Team Liquid-stjärnan är beredd att göra comeback om det släpps en ny version av Counter-Strike.
Efter att en drivrutinsuppdatering från grafikkorttillverkaren innehållit referenser till filer med namnen "csgos2.exe" och "cs2.exe" har flera CS-entusiaster fått upp hoppet om att speltillverkaren Valve snart kommer att släppa en ny version av spelet byggd på bolagets modernare spelmotor Source 2. Förhoppningarna om en ny version av spelet har fått även före detta proffsspelare att visa sin entusiasm.

En av de profiler som visat mest entusiasm kring en ny version av spelet är den före detta Team Liquid-spelaren Joshua "JDM" Marzano. I ett inlägg på Twitter skriver spelaren att "om CS 2 kommer gör jag comeback".


JDM är inte den enda stora CS-profil som uppmärksammat uppgifterna. På Twitter har flera stora CS-konton, bland annat den svenska CS-legendaren Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, skrivit inlägg med texten "Counter-Strike 2".


JDM avslutade sin spelarkarriär år 2019 men är fortfarande aktiv inom esportscenen. Hans senaste uppdrag var som huvudcoach för Faze Clans Valorant-lag.

Artikelbild: Pressbild/ESL och GabeFollower/Youtube

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..