×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Klart: Counter-Strike 2 kommer — se hur nya CS blir här

3
Nu står det klart. Counter-Strike 2 kommer.
Nu är det klart. Counter-Strike 2 kommer. Spelet kommer att vara gratis uppdatering till CS:GO som kommer i sommar. Det har släppt tre videos där vi dels får se hur spelet ser väldigt annorlunda men vi får också veta mer. Spelet kommer att vara snabbare än 128-tick med ett sub-tick system. Vad sub-tick är kan du läsa här.

Vi kommer att få se stora förändringar på kartor. Många kartor kommer att få endast visuella förändringar men andra kartor kommer att få större förändringar och uppdateringar.

Nya smokes

De nya rökgranatern kommer att vara responsiva. Detta innebär att andra element så som HE-granater och skott kan flytta på röken temporärt. De kommer även ha "naturlig spridning". Smokes kommer alltså att spridas mer naturligt längs varandra, trappor och liknande. Smokes kommer nu att se likadant ut för alla spelare.

Nya Tick-systemet

Just nu fungerar systemet med 64 tick att servern och klienten (alltså spelaren) uppdaterar varandra 64 går per sekund. 128 tick innebär att det sker 128 gånger per sekund. Om du skjuter så skickas den informationen till servern. Som sen verifierar om det stämmer för att sen skicka tillbaka detta till dig. Och detta händer med allt i spelet konstant.

Istället för att ha reguljära intervaller så skickas nu bara information när det behövs. Detta innebär att all information inte måste verifieras konstant utan bara den nya informationen. Detta kan i sin tur leda till mycket snabbare servrar

Kartor uppdateras rejält

Förutom att hela spelet kommer att vara ljusare så får vi se stora förändringar på kartor. Alla kartor byggs om från grunden och kan därför få bättre ljus och agera mer naturligt. Många kartor kommer dock inte att förändra sin layout. Kartorna kommer mer grafiskt att uppdateras.

Dina skins är säkra

Hela ditt CS:GO-förråd kommer att föras över till CS2. Skinsen uppgraderas dock och kommer att se mycket ballare ut.

Hur kan jag spela det NU?

Spelet går nu in i ett stängt betatest. Hur man kommer in bestäms av olika faktorer som till exempel hur mycket du har spelat på officiella servrar, din trust factor samt hur ditt Steamkonto är.

Om du blir vald till att delta i betatestet får du en notifikation inne i CS:GO.

Testet kommer till en start endast ha deathmatch och orankad matchmaking på Dust2. Framtida test kommer att inkludera fler aspeket av spelet.

Läs Valves egna inlägg här




11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..