×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nya Valve-läckor hintar om att Source 2 kan vara på väg till CS:GO

1
Fler och fler läckor pekar på att vi kanske kommer få en ny Source 2-spelmotor inom en snar framtid.
Det blev inget Source 2-släpp vid tioårsjubileet av CS:GO men det verkar inte som att Valve har skräpat projektet utan snarare ser det ut som att vi kanske kommer få en ny Source 2-spelmotor till CS:GO.

Enligt Aquarius så körde en utvecklare en 1.36.8.4 version av spelet, vilket påstås använda sig av en Source 2 port, på 730 App ID vilket är en vanlig version av CS:GO. Det är dock svårt att säga om Valve planerar att släppa den nya spelmotorn eller om det bara är små tester som utvecklarna genomför.

Det har länge efterfrågats av communityt att Valve ska uppdatera spelmotorn i CS:GO men ingen utvecklare har ännu officiellt pratat om projektet.

Twitter-användaren Aquarius har följt utvecklingen av Source 2 under en lång tid. Hen var bland annat en av de som hittade de sex nya kartorna med Source 2 i namnet för några månader sedan.


Videokälla: Kappa Bar

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..