×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ryssland

Nya videon visar hur nästa version av Counter-Strike kan se ut

0
Den kända Counter-Strike-profilen visar upp hur spelet kan se ut om det uppdateras till nya spelmotorn.
Den ryska Counter-Strike-profilen som går under namnet Gabe Follower släppte igår en video som sägs visa hur CS:GO kan se ut om det byggs på Valves senaste spelmotor Source 2. Videon innehåller gameplay från en version av Counter-Strike: Global Offensive som Gabe Follower och en grupp utvecklare själva utvecklat baserat på spelmotorn.


Enligt profilen återanvände entusiasterna inte någon kod från Valve utan skrev allting från grunden. Projektet ska ha tagit gruppen ett halvår att slutföra.

Så sent som i december förra året upptäckte Gabe Follower att det fanns referenser till CS:GO i Source 2-filer, vilket skulle kunna vara ett tecken på att Valve själva arbetar på att uppdatera spelet på ett liknande sätt. Valve har varken bekräftat eller dementerat dessa uppgifter.

Artikelbild: Pressbild/Valve och Gabe Follower/Youtube
Videkälla: 1xBet/Twitch
2023-09-25 15:40
Lilmix är ett av de mest igenkännbara namnen i svensk esport. Men i år är det ett helt nytt lag. Vi följde med laget på ett bootcamp för att höra om lagets mål.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..