×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Dolt meddelande i Valves nya Twitter-banner — en hint om Source 2?

1
Några galna(?) CS-fans tolkar den nya bilden som ett meddelande om Source 2.
Spelutvecklaren Valve valde under helgen att uppdatera sin banner på Twitter till en bild med den korta och koncisa texten "Counter-Strike". Efter att användare testat att redigera bilden i Photoshop upptäcktes snabbt ett dolt meddelande i bilden.

I det dolda meddelandet har Valve skrivit "It's a banner. Nothing more. Promise". Det kryptiska meddelandet har tolkats på olika sätt bland CS-spelarna. Vissa menar att det är en uppenbar hint om att någonting nytt kommer att släppas medan andra ser det som ett skämt från speltillverkaren.



CS-profilen Gabe Follower, som gjort sig känd för att sprida information om vad Valve arbetar på, gjorde en minst sagt konspiratorisk video där han visar varför meddelandet skulle vara ett bevis på att Source 2 snart kommer att släppas. Gissningsvis är videon mer ett skämt än en seriöst menad analys.


Artikelbild: Skärmbild: CS:GO och CS:GO/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..