×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Entusiasterna tror på Source 2 under nästa år: "Man vet aldrig med Valve"

1
Är 2023 året då Counter-Strike flyttas över till Source 2?
En uppgradering av Counter-Strike: Global Offensives spelmotor kan ske under nästa år. Det tror åtminstone en av de många entusiaster som försöker kartlägga vad Valves utvecklare arbetar på.

Den ryska datautvinnaren Aquarius, som har kopplingar till den kända CS-profilen Maxim "Gabe Follower" Poletayev, påstår att han fått höra från källor att Source 2 väntas komma till Counter-Strike snart. I ett inlägg på Twitter skriver Aquarius att Source 2 väntas skeppas redan i det första kvartalet av 2023.


Uppgifterna har mötts med viss skepsis från Aquarius följare, delvis eftersom han själv i ett senare inlägg skriver att man aldrig kan vara säker med Valve.

Aquarius och Gabe Follower har under året gjort flera uppmärksammade uttalanden rörande Source 2. Duon har bland annat påstått att Valves utvecklare arbetat med kartor med tillägget "_s2" i namnet, något de tolkat står för Source 2. De har också släppt en video som de menar visar hur CS:GO skulle se ut om det byggs på den modernare spelmotorn.

Se entusiasternas Source 2-video

Artikelbild: Rory112233/Wikipedia och Gabe Follower/Youtube

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..