×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Source 2 kan vara nära — läckta filer visar kartor som görs om

3
Det spekuleras för fullt runt övergången till Source 2 och nu har flera kartor läckts. CSGO firar 10-årsjubileum i Augusti och den stora frågan är om vi faktiskt kommer få Source 2 om cirka en månad efter 10 år av CSGO.
Några väldigt dedikerade CS-fans har nu läckt 6 kartor som de har upptäckt i den råa datan av Source 2. De avslöjar också metoden de använt för att upptäcka kartorna.

De kartor som upptäckts med Source 2-namn är Inferno, Italy, Shoots, Lake, Overpass och Shortdust. För att hitta informationen har spelarna hållit koll på några av utvecklarna och då sett att de varit inne på kartor med "_s2" i namnet.

Spelarna har, enligt de själva, kontaktat valve om sårbarheten i deras system samt försökt att få utvecklarnas uppmärksamhet så att de ska kunna fixa säkerhetsbristen.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..