×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kvalsuccé för nawwk – vidare till stängda ESL Challenger-kvalet

3
Den svenska AWP-stjärnan är ett steg närmare en plats i LAN-turneringen i Melbourne.
Under helgen spelades det öppna europeiska kvalet till vårens LAN-turnering ESL Challenger Melbourne. Från svenskt håll ställde flera deltagare upp men i slutändan var det bara den svenska AWP-stjärnan Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks som lyckades avancera till det stängda kvalet till turneringen.

Apeks väg till avancemanget gick genom segrar mot bland annat Astralis Talent och det ryska laget POLET. I den avgörande kvalmatchen vann Apeks med 2-0 mot den ungerska femma som tidigare spelade för Rapid Ninjas.

För de helsvenska femmor som ställde upp i kvalet tog resan slut för flertalet i kvalets sextondelsfinaler. Eyeballers, Young Ninjas och 00Prospects åkte alla ut i sextondelsfinalerna och var därmed tre segrar ifrån att ta sig vidare till de stängda kvalen.

Det svenska storlaget Godsent hade ett blytungt kval då laget åkte ut redan i den första rundan mot Masterclass, ett relativt okänt lag med en kärna beståendes av tre finska spelare.

Det stängda kvalet till ESL Challenger Melbourne spelas den 8—10 mars. Huvudturneringen äger rum i slutet av april och bland de fyra redan inbjudna lagen återfinns bland annat Jonatan "Devilwalk" Lundbergs Bad News Eagles.

Artikelbild: Pressbild/Nerd Street Gamers

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..