×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

KRIMZ säkrar slutspelsplats i ESL Pro League: "Jävlar vilken match"

2
Den svenska Fnatic-stjärnan Freddy "KRIMZ" Johansson är klar för slutspel i ESL Pro League.
Efter en lång dag med två matcher som bägge gick till tre kartor lyckades Fnatic till slut spela hem grupp A:s sista slutspelsplats i ESL Pro League. Laget säkrade en fjärdeplats i gruppen efter att ha besegrat IHC Esports och Eternal Fire under söndagen.

"Jävlar vilken match! Galet stolt över killarna efter en 15 timmar lång dag! Vi tar oss till slutspelet", skrev Fnatics svenska lagchef Andreas "Samuelsson" Samuelsson på Twitter efter matchen.


Resultatet innebär att Fnatic gör Cloud9, Outsiders och G2 Esports sällskap i turneringens slutspel som spelas om ett par veckor. För Fnatics del blir det nu hemresa och vila samt träning innan slutspelet drar igång.

Även om Freddy "KRiMZ" Johansson inte var framträdande på scoreboarden i söndagens matcher spelade 28-åringen en viktig roll i Fnatics segrar. I den avgörande matchen mot Eternal Fire stod svensken för en viktig 4 kill-runda i matchens sista pistolrunda och vid ställningen 14-13 knuffade KRIMZ sitt lag upp på matchboll genom att vinna en nervkittlande 1v2-clutch.

ESL Pro League-gruppspelet fortsätter på onsdag då lagen som lottats till grupp B spelar sina öppningsmatcher.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..