×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Plopski: "Jag är mycket mer bekväm i min roll i Godsent"

1
I en intervju berättar nu Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora om sista tiden i NIP och varför han gick med i Godsent.
Godsent kom i år tillbaka till svensk CS. Med i laget finns den tidigare Ninjas in Pyjamas-stjärnan Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. I en intervju med HLTV berättar 20-åringen att han är mycket mer bekväm i sin roll i Godsent. Han förklarar att han i slutet av NIP-tiden var mer av en support-spelare och att han nu istället är en mer aggresiv entry-spelare.

Han pratar också om sista tiden i NIP och hur tuff den var. Plopski menar att de ständiga spelarbytena gjorde att de ofta började börja om från ruta ett. Men han säger även att de fortfarande hade en bra attityd och höll huvudena högt.

Plopski berättar också att han snackade med nya Godsent-ledningen samt Emil "HeatoN" Christensen rätt så tidigt. Han förklarar att de alla ville skapa något för svensk CS. Detta ska också vara det som gjorde att sugen att gå med i laget.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..