×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här äger svensken en CS:GO-scammer — fångar allt på film

2
I videon försöker scammern lura till sig coins men blir ägd.
Scamming har tyvärr varit en del av CS sedan tiden skins kom till spelet. Bovarna har lurat folk på skins och pengar på olika sätt och under den senaste tiden har ett scam genom CSGOEmpire blivit populärt. Nu har två klipp spridits i en av Sveriges största Facebookgrupper på detta scammet.

I en ett av klippet får man se hur scammern faktiskt lyckas med att lura personen på sina coins på Empire. Han som spelat in klippet går sen och börjar betta sina andra coins. Detta var faktiskt framgångsrikt och han fick tillbaka samma mängd coins direkt.


I den andra videon så lyckas dock inte scammern. Personen som spelat in klippet, Axel Gustavsson, här under hela tiden med på vad som händer. Precis när scammern tror att han har lyckats så avslöjar Axel att han har spelat in hela deras konversation.


Scammen går till på att bedragaren vill få CSGOEmpire-coins direkt utbetalade till sin Ethereum-plånbok. Han börjar då med att säga att offret kan testa att skicka över en liten summa coins. Då kommer en varningsruta upp som visar att det blir hög avgift på detta. Scammern ber då offret skriva in hela beloppet. När man då trycker nästa kommer inte en ruta upp utan det betalas ut direkt.

För att undvika att bli scammad så är det viktigt att komma ihåg att köparen alltid går först. Pengarna ska komma till dig innan du skickar några skins eller coins.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..