×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

dev1ces ord om sjukskrivningen: "Min kropp hanterar inte stress bra"

1
Den danska AWP-stjärnan avslöjar att han övervägde att lägga ner CS-karriären helt och hållet.
Efter att ha varit sjukskriven i nästan ett år är Nicolai "dev1ce" Reedtz nu tillbaka på servern i full kraft. Den danska 27-åringen, som under sin sjukskrivning lämnade Ninjas in Pyjamas för att återvända till Astralis, var en starkt bidragande faktor när Astralis under söndagen säkrade en plats i Blast Premiers vårfinaler.

Efter den avgörande kvalmatchen mot OG gästade dev1ce turneringsarrangören Blasts sändning Blast Overtime och delade då med sig av fler detaljer rörande sin sjukskrivning som var stressrelaterad.

— Jag arbetade mycket med en terapeut om att bara hantera stress i allmänhet. Det har alltid varit mitt största problem, min kropp hanterar inte stress bra, berättar dev1ce.

— Jag försöker lära mig att bli bättre på det, jag har aldrig riktigt tagit mig tid att fixa det eller försöka fixa det, fortsatte han.

I intervjun avslöjar dev1ce också att han under sin sjukskrivning övervägde att inte återvända till Counter-Strike-scenen.

— Jag hade tankar kring om jag ens ville gå med i den här touren igen. För det är tufft, säger han.

— Men att vara här ger mig bara rätt känslor och det är riktigt skönt. Det är klart att det är tufft och stressigt men på ett bra sätt. Jag känner att jag har hittat en bättre balans i livet nu som ger mig lite ro.

Vårens säsongsinledningen är minst sagt hektisk för flera av de största CS-lagen då storturneringen IEM Katowice drar igång redan på onsdag denna vecka. För Astralis blir det dock lite lugnare då laget till följd av sina svaga resultat under fjolåret inte lyckats kvala in till turneringen.

Nästa gång vi får se dev1ce på servern igen är istället när ESL Pro League-gruppspelet drar igång i mitten av februari.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..